You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Ciabatta med dampet hellefisk og rødbedesauté

Ciabatta med dampet hellefisk og rødbedesauté

  • Hellefisk
  • Frokost
  • Hovedret
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hellefisken krydres med salt og peber og dampes i hvidvin i ca. 5-8 min. ved 90° C. 

Rødbederne skrælles, skæres i tynde strimler og sauteres i olie 4-5 min. Balsamico tilsættes og koges ind til det halve. Farin og vand tilsættes, og rødbederne koges, så de stadig har ”bid”. Sautéen afkøles, og yoghurten røres i. 

Fisk, salat, peberrod og sautéen fordeles i de overskårne boller, og der serveres straks. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Kogt laks med peberrodssauce, vilde ris og smørvendte grøntsager
...