Du har en forældet browser

Opdater venligst din browser

Opdater browser

Foodservice

Fit for Food Service & Gastro

Royal Greenland er en engageret partner for fagfolk i Food Service og Gastro-industrien. Vi leverer relevante, bæredygtige fiske- og skaldyrsprodukter, som er med til at skabe særlige og lækre retter.

Lær mere

Produkter

Dyk ned i vores fisk og skaldyr fra NordAtlanten og de Arktiske have for at udforske deres karakteristika og lære mere om hvert enkelt produkt, få inspiration til tilberedning af fish og opdag hele vores sortiment.

Produktnyheder

Newfoundland hummer

Royal Greenlands canadiske hummer fra de rene, kolde farvande ud for Newfoundlands kyst er en eksklusiv delikatesse i både udseende, størrelse og smag. Den kogte hummers flotte røde skal, de spektakulære store kløer og det lækre hvide kød, som har en mild og let sødlig smag, gør hummeren til en stor spiseoplevelse.

Jala'Pesco Nuggets

De sprøde Jala'Pesco nuggets fås i to varianter og er fyldt med smagfuld fisk og en halv jalapeno. Den unikke kombination giver den trendy nugget en delikat, mellemstærk smag. Perfekt til f.eks. street food, en snack, som appetizer, som forret eller på buffet.

Opskrifter

Vi elsker at lave mad med fisk og skaldyr, og efterhånden som vi udvikler nye ideer, tips, opskrifter og kombinationer, vil vi glæde os til at dele dem med andre seafood-entusiaster.

Nyheder

Royal Greenland prioriterer det professionelle segment meget højt, og vores foodservicenyheder er derfor tilpasset de professionelle køkkener. Med vores nyheder ønsker vi at inspirere til at få sat fisk på menuen.

Facts om fisk

Fisk og skaldyr i forhold til helbredet

Fisk og skaldyr indeholder sunde næringsstoffer såsom omega-3-fedtsyrer. Disse særlige næringsstoffer kan være svære at få nok af i andre fødevarer.

Hvorfor vælge frossen fisk?

I mange tilfælde har frossen fisk faktisk en højere næringsværdi end frisk fisk - og der er mange fordele.

Certifikater

All Natural

"All Natural" er vores garanti for renhed, bæredygtighed og fødevaresikkerhed i alle vores naturfisk.

Clean Label

Clean Label-sortimentet består af ukomplicerede produkter fremstillet af almindelige ingredienser uden kunstige tilsætningsstoffer.

Flere services

Fakta- & Inspirationsmaterialer

Her kan du downloade vores nyeste brochurer, kogebøger og foldere.

Læs mere

Filmbank

Royal Greenland har spændende film om vores fiskerier og de forskellige fiskearter.

Se film

Pointshop

Indløs dine point og få flotte gaver

Indløs point
...