Letpaneret fisk
Delikat fisk med en tynd og sprød panering
Sprøde og velsmagende produkter af rene råvarer.
Vi mener, at færdigretter sagtens kan være nemme OG delikate på én gang. Vores letpanerede fisk kræver kun opvarmning og er udelukkende fremstillet af rene råvarer, som du kan finde i det almindelige køkken.
Den lette panering tilfører fisken en tynd, sprød skorpe - og samtidig betyder den lette panering, at produkterne indeholder mere fisk, hvilket gør de letpanerede produkter til et sundere alternativ end fuldpanerede produkter.
Prøv vores letpanerede danske rødspættefileter med citron og persille eller letpaneret alaskasej med citron og persille. Begge varianter er ovnklare, hvilket betyder, at de bare skal i ovnen direkte fra frost - nemt og enkelt!
Tilbehør til letpaneret fisk
Mens de letpanerede fisk er i ovnen, kan du lave et let og lækkert tilbehør imens:
- Kartofler med kant på panden
- Lyngratineret savoykål
- Kartofler i varm vinaigrette af kapers, grillede peberfrugter og oliven