You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Vietnam-rolls med grønt og lækre rejer

Vietnam-rolls med grønt og lækre rejer

  • Rejer
  • Forret
  • Streetfood
  • Sommer
  • Lage
  • Kogt og pillet
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Tilsæt evt. også hakkede nødder i rullerne.

Fremgangsmåde

Skær gulerødder, peberfrugt og agurk i strimler/stave. Bland det hele med hakket ingefær og koriander.

Rispapiret udblødes i koldt vand, et stykke ad gangen. Kom rispapiret på en plade, læg grøntsagerne op på rullen sammen med rejer og rul sammen. Rullen deles. Kom gerne frisk koriander og basilikum på.

Server rullerne med salatblade, som du har delt og skyllet. Læg en skefuld chutney eller andet surt ved – fx røget stikkelsbærmarmelade.

Tip

Tilsæt evt. også hakkede nødder i rullerne.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Disko Bay Kutter-Rejer i spidskålsravioli med rejemayo og dild
...