You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Varmrøget hellefisk med gulerødder og havtornmarinade

Varmrøget hellefisk med gulerødder og havtornmarinade

  • Hellefisk
  • Forret
  • Filetportion
  • Røget & gravad
  • Varmrøget
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog abrikoser og havtorn sammen med appelsinsaft og lidt vand, til abrikoserne er helt møre. Blend til en glat creme. Pisk lidt af havtornmarinaden ud i lidt vand i en pande og glaser gulerødderne heri. Krydr med salt.

Anret hellefisken med havtornemarinaden, de glaserede gulerødder og citronmelisse.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torsk på krydrede hvedekerner
...