You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Varmrøget hellefisk med æble, peberrod og rødbede

Varmrøget hellefisk med æble, peberrod og rødbede

  • Hellefisk
  • Forret
  • Filetportion
  • Røget & gravad
  • Varmrøget
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skræl rødbederne, skyl dem grundigt og skær dem i skiver. Skær æblerne i skiver og marinér dem med citron, salt og purløg.

Lav en ”lasagne” af æbler og rødbedeskiver og høvl peberrod mellem lagene.

Smag cremefraichen til med friskrevet peberrod. Anret fisken med æble-/rødbedelasagnen og peberrodscremen.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Varmrøget hellefisk med gulerødder og havtornmarinade
...