Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4
Ingredienser
2 bægre rejer i olie med hvidløg
4 grove sandwichbrød
2 æggeblommer
1 tsk. citronsaft
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. creme fraiche
2 hjertesalater
4 tomater
1 glas peberfrugtpesto
salt
Fremgangsmåde
Dræn rejerne og gem olien i en skål.
Lun brødet – det skal være sprødt.
Lav en mayonnaise: start med at piske æggeblommerne med sennep og lidt citronsaft. Tilsæt olien fra rejerne lidt ad gangen til du har den ønskede konsistens. Smag til med salt og evt. mere citronsaft. Tilsæt derefter creme fraiche til mayonnaisen.
Hak salaten og skær tomaterne i tynde skiver.
Smør brødet med pesto og mayonnaise. Fyld salat, tomater og rejer i brødet og læg toppen på sandwichen.