You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rejer i olie med hvidløg ala Carbonara

Rejer i olie med hvidløg ala Carbonara

  • Rejer
  • Convenience
  • Lage
  • Rejer i olie
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

2 bægre rejer i olie med hvidløg
2 pakker frisk pasta
1 løg
1 lille bundt persille (rosmarin kan også anvendes)
4 æg
parmesan i flager
soltørrede tomater

Fremgangsmåde

Dræn rejerne og gem olien i en skål. 

Kog pastaen som anvist på emballagen og dræn vandet fra. 

Hak løget og sauter det i lidt af olien fra rejerne sammen med hakket persille (gem lidt persille til pynt). Hæld de stegte løg og persillen over pastaen. 

Pisk æggene sammen i en skål og hæld dem over pastablandingen. Rør til æggene er stivnede. Top til sidst med rejer, soltørrede tomater, parmesan og persille og server

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Letpaneret rødspættefilet med pastasalat
...