You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rejer med rygeost i lun pandekage

Rejer med rygeost i lun pandekage

  • Rejer
  • Hovedret
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Børnenes favoritter
  • Sommer
  • Sandwich og wraps
  • Frokost
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skræl jordskokkerne, skær dem i tern og blancher dem hurtigt. Dernæst vendes de med rygeost, dijonnaise, syltede hvidløg, mælk, ærter, knust hvidløg og hakket persille. Rejerne røres i, og der smages til med salt og peber. Herefter sættes de på køl.

Mel, æg, mælk og salt piskes sammen og trækker 1/2 t. på køl.
Dejen bages på pande til tynde pandekager i smør. Holdes lune i ovn.

Rejefyldet fordeles på de varme pandekager, som rulles sammen og serveres straks.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Stenbiderrogn cassoulet med dansende grønt
...