You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Varmrøget hellefisk med squashnudler og stegt æg

Varmrøget hellefisk med squashnudler og stegt æg

  • Hellefisk
  • Hovedret
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

200 g varmrøget hellefisk

0,5 dl olivenolie

1 courgette

4 æg

1 spsk grøn chilisauce eller 2 tsk yuzu koshupasta

2 skalotteløg

2 fed hvidløg

1 citron

1 dl hvidvin

2 spsk smør

100 g parmesan

30 g persille

sort peber

salt

300 g glutenfri pasta, linguine pasta, spaghetti eller udon nudler

Fremgangsmåde

Skær squashen på langs i 10-12 skiver / plader, og skær derefter skiverne ud som nudler. Kog pastaen i henhold til instruktionerne på emballagen.

Steg æggene ved svag varme på den ene side og læg dem derefter på et fad let saltet.

Skræl og hak hvidløg, skalotteløg og halvdelen af ​​persillen, steg ved svag varme i olivenolie, hæld hvidvin i stegepanden og reducer i et par minutter. Steg squashnudlerne ved svag varme, de skal være al dente.

Tilsæt den grønne chilisauce og riv halvdelen af ​​osten, tilsæt eventuelt noget af pastavandet for at få mere sauce, tilsæt derefter til pastaen og rør.

Server pastaen i tallerkener, riv osten henover, og del hellefisken i stykker på pastaen eller server stykkerne ved siden af. Smag til med sort peber, citronskal, og afslut med de stegte æg og finhakket persille.

Opskrift: Frida Ronge

Foto: Lennart Weibull

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget laks med karrymarinerede majs
...