You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Vis alle nyheder Arkiv

Vær med til at fejre havets smagfulde stjerne!

Det er ingen hemmelighed, at vi hos Royal Greenland elsker rejer! Derfor synes vi, det er blevet tid at sætte ekstra fokus på den smagfulde delikatesse. Velkommen til Rejens Fødselsdag!

Rejen er en favorit på både frokost- og middagsbordet, og især til højtiderne er det lille skaldyr en fast del af menuen for rigtig mange.

Der er mange fordele ved rejer, og en af dem er, at man kan bruge rejer i stort set alle slags retter. Rejer kan indgå som hovedingrediensen i en klassisk rejecocktail eller i salater, eller de kan bruges som delikat pynt på fx stjerneskud eller små hapsere.

Rejer kan endda bruges i supper – men pas endelig på ikke at lade dem koge med, da de så blive seje og tørre. De skal bare tilsættes lige til sidst.

En anden stor fordel ved rejer er, at de er utroligt sunde. Rejer har nemlig både et højt proteinindhold og et lavt fedtindhold. Proteinrige fødevarer giver den bedste mæthedsfornemmelse, som holder i lang tid.

Derfor er det også oplagt at bruge rejer til frokost og i madpakken – især til børn i skolen for at sikre den bedste læring. Derudover er protein også en af kroppens byggesten, så det er vigtigt, det indgår i kosten (kilde: sundhed.dk).

Måske vil du bemærke, at vi også fejrer Rejens Fødselsdag, der hvor du handler. Kig endelig forbi – måske finder du et godt tilbud på rejer?

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med rejer i til frokost eller madpakken, kan du blive inspireret lige her.

Bliv inspireret!

Bliv inspireret!

Tag et kig i vores opskriftsdatabase og bliv inspireret til lækre retter med rejer. 

Se med her

Se også

Næste nyhed: Moderne klassikere – opdater dine fiske- og skaldyrsfavoritter
...