Du har en forældet browser

Opdater venligst din browser

Opdater browser
Læs mere om Foodservice

Fit for Food Service & Gastro

Royal Greenland er ekspert inden for fisk og skaldyr fra bæredygtige kilder. Vi er fokuseret på køkkener og drevet af indsigt og leverer fiske- og skaldyrsløsninger, som skaber merværdi for kunderne.

Royal Greenland er en engageret partner for fagfolk i Food Service og Gastro-industrien. Vi leverer relevante, bæredygtige fiske- og skaldyrsprodukter, som er med til at skabe særlige og lækre retter.

Vores varierede udvalg kan benyttes i et væld af køkkener, og vi anerkender, at ikke alle køkkener er ens, idet vi har produkter som passer til enhver anledning, til strømlinet portionsanretning, hurtig servering, buffeter eller elegante a la carte-serveringer.

Vores team af udviklingskokke er stolte af at kunne tilbyde nyskabende løsninger, som kan skabe merværdi for professionelle køkkener. Vi stræber efter at gøre arbejdsdagen nemmere og mere interessant for vores kunder. Vi er også begejstrede for at lave mad med fisk og skaldyr, og når vi udvikler nye ideer, tips, opskrifter og smagskombinationer, er det altid en fornøjelse at dele disse med andre fiske- og skaldyrselskere her på vores hjemmeside.

Vores produktsortiment har noget at tilbyde enhver fiskekok...

Produktsortiment

Iskolde Nordatlantiske Specialiteter

Download

Sortiment

Download

Se også

Læs mere om Koncepter
...