You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Hellefisk med asiatisk salat

Hellefisk med asiatisk salat

  • Hellefisk
  • Filet
  • Hovedret
  • Sommer
  • Sunde salater
  • Fisk i ovn
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Bag hellefiskefileterne i et forvarmet smurt ildfast fad dækket med køkkenfilm i ovnen v/125°C i ca 15-20 min.

Skyl salaten. Skræl artiskokkerne indtil der kun er hjertet tilbage, skær i tynde strimler på mandolinjern eller med en skarp kniv, vend straks i citronsaft, for at undgå at de bliver brune. Snit blegselleri og porre meget fint og læg i isvand til det skal bruges.

Riv ingefæren og hæld soya på og lun igennnem i en gryde. Tilsæt wasabi.

Skær forårsrulledejen ud i sjove faconer fx blomster, stjerner eller strimler, rist dem sprøde i ovnen. Rist sesamkernerne lidt på en tør pande. Vend salat, artiskokker og lidt soyamarinade sammen, krydder med salt og peber.

Fordel salaten på tallerknerne pluk den bagte hellefisk i store brudstykker og hæld lidt mere marinade over, drys med sprød forårsrulledej og ristede sesamkerner, drys med dild og server straks.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Æggewraps med Disko Bay Kutter-Rejer, stenbiderrogn og agurk i yoghurt
...