You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Røget laks i ciabatta med rygeostcreme

Røget laks i ciabatta med rygeostcreme

  • Laks
  • Frokost
  • Røget & gravad
  • Sandwich og wraps
  • Børnenes favoritter
  • Sommer
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kartoflerne skrælles og koges i usaltet vand, til de er møre. Herefter blendes kartoflerne med blødkogte æg, rucola, knust hvidløg, rygeost og citronolie til det får en cremet konsistens. Rygeostcremen smages til med salt og peber.

Bollerne lunes, flækkes og smøres med rygeostcremen med rucola og kartoffel. Tynde skiver af røget laks lægges i bollerne. Evt. med kogte kartofler samt rucolasalat og sorte oliven.
 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Danske rødspætter med fyld af rejer og asparges med ærter Francaise og parmesan
...