Menu

Disko Bay Kutter-Rejer

Særligt udvalgte rejer fra Diskobugten

Disko Bay Kutter-Rejer er store og særligt udvalgte rejer fisket i det isfyldte farvand i og omkring Diskobugten, som ligger ved udmundingen af den UNESCO verdensarvsbeskyttede isfjord ved byen Ilulissat i Grønland.

Diskobugten er hjem for rejer af meget høj kvalitet. Det kolde vand her gør, at rejerne vokser ekstremt langsomt og derfor typisk er 6-7 år gamle, inden de er fuldt udvoksede. Smag og tekstur får dermed god tid til at udvikle sig. Det resulterer i rejer med moderat fasthed og en markant sødlig smag, kombineret med en frisk og delikat skaldyrssmag.

Disko Bay Kutter-Rejer fanges af lokale fiskere, der gennem generationer har leveret den fineste kvalitet rejer til vores landingssteder omkring Diskobugten.

Fiskerne, der fanger Disko Bay Kutter-Rejer, er kun på havet få dage ad gangen. Straks efter fangst lægges rejerne på is, så de holder sig friske, indtil de landes hos et af Royal Greenlands landingssteder omkring Diskobugten. Den korte tid fra fangst til landing sikrer den bedste kvalitet rejer, som giver en helt unik smagsoplevelse.

Læs meget mere her.


Disko Bay Kutter-Rejer

 

Opskrifter med Kutter-Rejer

De store Kutter-Rejer egner sig især godt til forretter, hvor rejen tager sig flot ud, og til højtiderne, fx påske, jul eller pinse. Få inspiration til populære opskrifter med Kutter-Rejer nedenfor:

Nem forret med Kutter-Rejer med tomattatar og basilikumcreme, der smager fantastisk

Klassisk rejemad med Kutter-Rejer, der egner sig godt som forret

Tarteletter med rejer og asparges, hvor de klassiske tarteletter har fået et twist

Køb dine Royal Greenland produkter online

Vores Kutter-Rejer fanges tæt ved kysten af mindre både og kuttere

- Læs hvordan!