Menu

Davis Strait Pil-selv rejer

Særligt udvalgte grønlandske pil-selv rejer fra Davisstrædet

De store og særligt udvalgte pil-selv rejer er fisket i det dybe og isfyldte hav i Davisstrædet ud for Grønlands vestkyst. Her gemmer sig meget smagfulde, røde rejer. Straks efter fangst koges rejerne i havvand, og håndpakkes direkte i æsken ombord på båden, så rejens naturlige friskhed og kvalitet bevares.

Rejerne udmærker sig ved en sprød skal med den fineste røde farve, som efterlader flotte aftegninger på de pillede rejer, samt at de flotte, lange følehår er bevaret.

I det iskolde vand vokser rejerne ekstremt langsomt, hvorfor smag og tekstur får god tid til at udvikle sig. De tilbyder derfor en behagelig, fast konsistens og udpræget sødme, som kombineret med en dyb og delikat skaldyrssmag giver en unik smagsoplevelse.

Læs meget mere her.

Sådan piller du nemt selv dine skalrejer!

Lækre opskrifter med Davis Strait Pil-selv rejer

Skalrejer er en smagfuld delikatesse, som nemt kan anvendes i mange forskellige retter. De er dog specielt velegnede til en hyggelig aften med familie og venner, hvor I sidder længe om bordet og piller rejerne, som serveres med lækkert tilbehør som fx nybagt brød, aioli og pesto.

Her er tre forslag til servering:

 

 

Køb dine Royal Greenland produkter online

Få inspiration til aftensmaden!

 

Prøv en af vores opskrifter med lækre, grønlanske skalrejer.

 

Find opskrifterne her…