Menu

Gravad laks

Smukke skiver af orangerød laks med grønt drys og delikat marinering

Gravning er en meget gammel og traditionsrig måde at konservere fisk og kød på, mens man samtidig mørner det og tilføjer et lækkert pift af krydderier.

Royal Greenlands gravad laks er fremstillet af opdrættet laks fra Norge af den højeste kvalitet. Laksen fileteres og marineres herefter skånsomt med sukker, salt og krydderier, blandt andet dild. Laksen modnes længe med krydderierne og opnår dermed en fin fast konsistens.

Gravad laks passer perfekt som forret med den traditionelle dilddressing, men prøv den også til hverdag i fx en lækker sandwich.

Gravad laks fås i pakker a 100 g og 200 g. Læs også vores GOURMETTRIM gravad laks her.
 

  

Inspiration til opskrifter med gravad laks

Gravad laks kan anvendes i mange forskellige opskrifter, og kan serveres både som en lækker hverdagsret eller som forret, når du får gæster.

Det er desuden nemt at bruge i opskrifter, da laksen er tilberedt og smager lækkert i sig selv. Prøv en af vores mange lækre opskrifter med gravad laks:

Mangler du en nem hverdagsret, som er hurtig at lave, så prøv vores opskrift på gravad laks i wrap.

Mangler du inspiration til forretter med gravad laks, så prøv også denne lækre opskrift med gravad laks eller vores opskrift på gravad laks med pære, oliven og feta (billede).

Find mange flere opskrifter i vores store opskriftsdatabase.

Køb dine Royal Greenland produkter online

Inspiration til aftensmaden?

 

Prøv en af vores lækre opskrifter med laks!

 

Se alle lakseopskrifter her…

Hvorfor er de fede fisk så sunde?

 

Læs her, hvorfor omega 3 er så vigtigt for os mennesker