Menu

Fisk og færdig

I en travl hverdag, kan det være svært at få fisk 2 gange om ugen. I Royal Greenland har vi hjulpet dig lidt på vej. Vi kalder det ’Fisk og færdig’.

Der er mange ting at holde styr på for en moderne familie; karriere, kvalitetstid med børnene og partner, fritidsinteresser osv. I Royal Greenland har vi forsøgt at gøre det nemt for dig at servere sunde og velsmagende retter med fisk i hverdagen.

Helt uden ben

Den fisk der bruges i Royal Greenlands færdigretter er helt uden ben og samtidig kan de tilberedes i ovn eller på pande direkte fra frost. Derudover leveres den i praktisk emballage, som gør det let at tage præcis den mængde ud af fryseren, du skal bruge.

Ny inspiration i hverdagen

Med lækre fiskeprodukter fra Royal Greenland bliver det let at servere fisk til hverdag. Du kan i stedet eksperimentere med lækkert tilbehør som salater, kartofler og sætte dit eget præg på retten. Få inspiration til tilbehør til fisk og skaldyr i vores store opskriftsdatabase.

Sammen med vores kok og dygtige produktudviklingsafdeling arbejder vi løbende på at udvikle nye spændende produkter og opskrifter der kan inspirere til den daglige madlavning.

Køb dine Royal Greenland produkter online

Vi har taget stilling til bæredygtigt fiskeri - har du?

Læs om vores holdning her...